Platte daken

  • Kunststof daken PVC: Deze daken worden vervaardigd uit flexibele, thermoplastische folie die d.m.v. verlijming wordt bevestigd. Daarna wordt dit door een hete-lucht-lasmethode waterdicht afgewerkt, zonder gebruik te maken van open vuur. PVC heeft een minimale levensduur van 20 jaar.

  • EPDM: EPDM is een hoogwaardig rubber membraan, wat bestaat uit een ongewapende blijvend elastische rubberfolie. EPDM is snel, veilig en schoon te bevestigen d.m.v. hechtlijm zonder open vuur of hete lucht.
    Door overlapverbindingen heeft EPDM een optimale sterkte en waterdichtheid. Hierdoor is EPDM worteldoorgroeibestendig en heeft een levensduurverwachting van ruim 40 jaar. EPDM is rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen.

  • Bitumineuze daken: Bitumineuze dakbanen zijn geschikt voor vrijwel alle daksystemen. Ze kunnen in een eenlaags of tweelaags systeem worden aangebracht. De toplagen kunnen op diverse soorten onderlagen worden aangebracht. De onderlinge aanhechting tussen beide zijn uitgebreid getest op duurzaamheid en hebben een levensduurverwachting van 25-30 jaar.

Voor alle platte daken maken wij gebruik van het merk Royal (Roofing Materials), die KOMO gecertificeerd zijn en voldoen aan het Bouwbesluit.